Weboldal készítéshez döntő tények 2. rész

weboldal készítés, profi weboldal készítés
Miért minket válasszon a weboldal készítés munkához?

Ebben a cikkben bemutatjuk a további döntő tényeket, amiket a rendszer tud.
Weboldal készítés 1. rész

Weboldal készítés rendszerét bármire tudja használni

weboldal készítésEz mit vetít előre Önnek? Ha később jobban rálát az internet világára és/vagy fejleszteni akarja a rendszert, semmi akadálya nincs. Bármilyen cél megvalósítására alkalmassá tehető, amely további két pozitív jellemzőt sugároz:
- Gyorsan üzembe helyezhető
- Megoldása kedvező, észrevétlen külsőleg - látogatók zavarása nélkül fejleszthető

Ez annak köszönhető, hogy több mint 7,000 funkciójú kész feladat áll már most rendelkezésre, így céljainak a legmegfelelőbbet azonnal rendelkezésre tudjuk bocsájtani Önnek. Ez újabb előnyöket generál:
- Nincs várakozási idő a program fejlesztéséig.
- Azonnali működésbe helyezés történik gyakorlatilag.
Ezáltal élvezheti a gyors zökkenőmentes - kívülről észrevehetetlen - weboldal fejlesztés előnyeit.

 

Maximalizált egyediség weboldal készítés alatt

weboldal készítésMiért jó ez Önnek? Hogyan nézne ki, hogy az Ön weblapjával találkozik szembe az interneten. Maximalizált egyediség lehetősége /akár designban, ill. funkciókban/ a weboldal rendszer maximális rugalmasságából következik. A rendszer ezt alapvetően lehetővé teszi, és erre sarkall. Mint ahogy emberek, amennyire hasonlítunk egymásra, annyira különbözünk is. Ugyanígy van egy weboldallal is. A lényeges különbség mindig a részletekben rejlik.

 

Weboldal maximális működése és spam biztonság

weboldal készítésMiért jó ez Önnek? Ma már nagyon sok robot koszál a világ hálón. Valamikor azt gondoltuk ez fölösleges ovatosság, hogyan találna meg minket 1 milliárd közül. ..és megtalált. Azóta alapfelszereltség a spam védelem! A spam védelem a belépő rendszeren keresztül, akár tartalom beküldéskor is beállítható, különféle erősségekben! Gyakorlatilag minden bemenő /input/ mezőt véd, vagyis ahol rést talál a rendszerben és amit a spam is keres.

 

Sajátja lesz a weboldal készítés rendszere

weboldal készítésSajátja lesz a weboldal készítés után a rendszer, nincs havi, vagy éves bérleti díj!! Aki ezen spórol később drágán megfizeti. A tartalmat nehezen tudja átvinni, sok munka, idő. Ezenkívűl az addig nehezen elért kereső helyezés is elveszhet.

 

Weboldal készítés többnyelvűsíthetősége adott

weboldal készítésMiért jó ez Önnek? Aki nagyban gondolkodik az biztosan tudja mire jó. Többnyelvűsíthetőség adott a weboldal készítés rendszerhez, szinte bármilyen -182 - nyelven lehet beszélni vele. Ilyen soknyelvű rendszerről sem tudok. Ez teszi lehetővé, hogy nemzetközi piacra lépjünk, - mint egy nagy vállalat, amelyre egyébként esélyünk sem lenne internet, vagy a többnyelvűség hiánya miatt.

 

Közösségi oldalakkal összeköthető weboldal készítés

weboldal készítésEz miért fontos Önnek? Nemzetközi világ hálókra viheti fől tartalmát. Gyakorlatilag szinte minden (a legnagyobbak) közösségi oldalakra (Social network) integrálható, beépíthető!
Pl.: Facebook, Twitter, Iwiw, Flickr, Google, Yahoo, stb...)

 

Szakemberi háttér

technicianMiért jó ez Önnek? Mert ez nem klikkelős weboldal rendszer, hanem profi. Aki 1-2 10 ezer forintot sporol örök életű terméken rosszul kalkulál és később megbánja. Másrészt mondjuk ki egy komolyságot tükrözzön ebben is ügyelei felé. Nehogy már saját profit növelése forrásán sporoljon. Szóval a programozói, szakemberi háttér biztosítás ezért is fontos, ahol a rendszer mégis kevésnek bizonyulna, vagy módosítani kellene a funkcionalitáson ott már komoly szakember háttér kell. Nem lehet sok mindent klikkeléssel megoldani. Már pedig ilyen pár perces készítőkkel ezt akarja, vagyis a lehetetlent.
PROFIT, OLCSÓN, AZONNAL?? Nem gondolja valamelyik elem nem stimmelhet ebben a képletben? Nem gyanus?

 

Részletes útmutató weboldalhoz

weboldal készítésMiért jó ez Önnek? Mert nem kell webmesterre várni és visszatérően fizetni. Na ezen már sporol, miközben Ön veszi kezébe a weboldala karbantartását. Lássunk előre, ha bármi közbe jön, nincs mitől tartania, mivel Ön kezében a megoldás. Részletes útmutatót adunk Önnek át, hogy a saját weboldal készítés rendszerét bármikor tudja használni, ne legyen kiszolgáltatva a webmesterek "ráérő" időpontjára.

 

Weboldal készítés után is non-stop rendelkezésre állunk

weboldal készítésMiért jó ez Önnek? Erre a vevők sem fordítanak kellő figyelmet. Mi non-stop rendelkezésre állunk, mindenben segítünk, ha valamiben (a profizmus dacára) mégis elakadna. Nincs rejtett cím, ami egyértelműsíti, mindig vállaljuk munkánkért a felelősséget. Budapest és az ország egész területén, de az internet világának köszönhetően, mára már bárhol is van a világban, Mi tudunk segíteni!

 

Mire figyeljen, weboldal készítés előtt?

weboldal készítésMiért lényeges önnek? Korábban említettük, ha kissé komolyabb gond van keresni kell szakembert. Aki megkérdezi szabványos rendszere van e? Az összes klikkelős itt elhasal! A magán weboldal készítésüek szintén. A nemzetkezi ismertségű és szabványú rendszerek nem. A legfontosabb, hogy ne csak klikkelgetni tudjon, hanem programozási ismeretei is legyenek. Erre vonatkozó bejegyzésünket érdemes elolvasni, amiről fel lehet ismerni a szakembert. A cikk elolvasásához, kérjük az alábbi linkre klikkeljen!

 

Ismételjük a fent írtakat:

weboldal készítésHa elégedett szolgáltatásunkkal mondja el mindenkinek, ha valamivel nem elégedett, mondja el nekünk. Amennyiben a döntő érveink ellenére is bizonytalan valamiben, jelezze ennek okát. Könnyen lehet, hogy mindkettőnknek előnyös lehet az észrevétele és megoldása.