Bemutatkozunk

Csapatunk több, mint 15 éve dolgozik azon, hogy minden ügyfelünk a lehető legtöbbet profitáljon az internetes megjelenésekben. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük, építjük magunkat, hogy ügyfeleinknek a mindenkori legjobb oldalakat varázsoljuk eléjük.

{

Ez az a rész, ami szerintünk senkit, vagy nagyon kevés embert érdekel, de a szokásokat betartva kötelességünknek éreztük ennek ellenére, hogy röviden írjunk magunkról.

Grafikai és nyomdai munkák

Több, mint húsz éves grafikai és kiadványszerkesztői gyakorlatunk garantálja, hogy mindenki ízlésének, igen tetszetős weboldalt fogunk készíteni. A weboldalnál is a dizájn, ami megállítja a látogatót egy rövidke időre. Utána a tartalomtól függ, hogy tovább időzik-e még. Így ebben a „tekintet” vonzásban óriási gyakorlatunk van.

Ebbe beletartozik a teljes körű grafikai munkáktól, egészen a nyomdai kivitelezésig komplex bármi. Ide sorolandó munkák mai napig is a névjegykártya, logó, szórólap, reklám prospektus, termék bemutató anyagok, de akár a több száz oldalas kiadványokig, magazinokig bármilyen grafikai munka, amelyeknél, ha profizmus a cél, abban az esetben a tervezést és a kivitelezést is nyugodtan ránk bízhatja!

 

Fejlődésünk

Időközben kiszélesítettük szolgáltatásainkat az internetes világ felé!
A sűrűbben kért munkákon kívül, amelyek a weboldal készítés, a webáruház készítés és a keresőoptimalizálás, komolyabb webprogramozás és rendszergazdai megoldásokban is számíthatsz ránk!

 • Webtárhely bérlés
 • Domain ügyintézések
 • Linux rendszergazdai ismeretek
 • Webprogramozás (PHP, HTML, CSS, Javascript, Flash, Ajax, MySQL)

Ha őszinte akarok lenni, akkor először Mi is előre csomagolt pár perces kattintós weboldalakat akartunk készíteni! Hiszen egyszer leprogramozzuk, utána Neked csak le kell kattintani, és kész is.
Viszont, ha ügyfelünk menet közben szeretne valamit másként készíteni, esetleges fejlesztést, ami éppen az előre gyártás miatt nehézkes lett volna, illetve több más hátrányos ok miatt nem vállaltuk be a “kattintós” weboldalt, bármennyire is volt csábító. Így maradtunk a fő tervnél, az egyedi weboldalaknál.

 

Weboldal készítés

A profi weboldal készítésnél maradtunk az egyedi kéréseknek, igényeknek megfelelően!
Biztosan Te is örülsz, ha vevőid elégedettek a szolgáltatásoddal, nekünk is ez többet ér, mint a gyors felületes munkával aratott siker. Úgy gondoltuk, ha lehet szuper jót, amit Te is szeretnél, a mi feladatunk, hogy ebben a lehető legjobb megoldást biztosítsuk.
Mivel tisztában vagyunk szolgáltatásunk minőségével, ezért a weboldal készítés munkáinkra garanciát is vállalunk.

Teljesen, és örökké a saját weboldalad lesz, nincsenek havi díjak, egyéb trükkös megoldások, egyszeri ár van! Bár profi rendszer, mégis meglepően egyszerűen használható és kedvező áron juthatsz hozzá!
Egyben már most előre biztosak vagyunk, hogy teljes mértékben elégedett leszel velünk!

 

Webáruház készítés

A weboldal készítési tudásunk fejlődésével neki álltunk és elsajátítottuk a webáruház készítés megoldásait, és mivel a háttér rendszer ugyanazzal megy, így a “profi szinten” szlogen itt is áll 😀

Vállaljuk, hogy a webáruház adta lehetőséggel lényegében bárki (cégek, szolgáltatók, kis- és nagykereskedők), olyan egyedülálló és profi üzletet nyithat magának (akár nemzetközi szinten is), amilyet ez eddig csak szeretett volna, de esetleg nem volt rá annyi pénze, hogy megvalósítsa offline változatban. Az internet világában egy „valódi” üzlethez képest lényegesen kedvezőbb áron lehet, akár sokkal komolyabb, nemzetközi üzleteket is bonyolítani!

 

Webprogramozás, weboldal programozás

Mint azt már korábban is írtuk a webprogramozás a komplett weboldal készítés mellett úgyszintén szakterületünk!
A webprogramozás mivel majdnem minden esetben egyedi, ezért erre konkrét árat nem tudunk előre írni.
webprogramozás ára minden esetben függ a leendő program tudásától, bonyolultságától, ugyanis az meghatározza a fejlesztés idejét! Amennyiben kapunk egy specifikációt, esetleg egy egyszerűbb leírást a leendő munkáról, arra konkrétabb árat és fejlesztési időt tudunk adni!

Bármilyen egyedi ötletet, igényt megoldunk, legalábbis mindent megteszünk, hogy maximálisan teljesítsük a kéréseket!
…eddig még sikerült 🙂

Néhány korábbi webprogramozási kérések:

 • közösségi oldal készítése (Facebook szerű Social Network)
 • társkereső oldal készítése
 • Különféle tesztek és azok kiértékelései
 • Videó feltöltés és konvertálás
 • Különféle admin felületek már meglévő oldalakhoz
  • közösségi oldalakhoz
  • hírportálhoz
  • statisztika figyelésekhez
  • moderáláshoz
 • Különféle feltöltő modulok (kép, hirdetés)
 • …stb.

 

Ránk bármikor számíthatsz!

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos a mai világban a megbízhatóság, pláne itt az internet világában, egy rendszer, vagy weboldal / webáruház működtetésénél, nem beszélve a szerver szolgáltatásokról! Ezen kívül a korrekt és precíz munkát is szem előtt tartjuk! Mi ezeknek a „vezérszavaknak” a szellemében, lelkiismeretesen végezzük el a velünk megbízott munkákat!

Üdvözlettel:
Internetmenedzser Kft. csapata

Amiben még számíthatsz ránk

Weboldal készítés

Weboldal készítés nem sablonos, és nem is a megszokott stílusban. Ráadásul örök tulajdonnal adjuk mindenkinek.

Webáruház készítés

Amit egy jó webáruháznak tudnia kell, annyit legalább biztosítunk Neked és szintén örök tulajdonnal adjuk át áruházadat. 

Egyedi programozás

Egyedi webprogramozásokban is számíthat ránk, több éves szaktapasztalattal garantáljuk munkánkat.

Keresőoptimalizálás / SEO

Segítünk előrébb tornázni bármilyen internetes weboldaladat, webáruházadat az online keresőkben! Sőt, még szaktanácsokkal is ellátunk. 

Webtárhely bérlés

Webtárhely bérlést is tudod intézni nálunk, saját szervereinken, biztonságos plusz SSD minőség és gyorsaság!

l

Domain ügyintézés

Egy domain név minden internetes megjelenéshez szükséges, ebben is segítünk. Magyar és nemzetközi domainek.

SSL biztonsági tanúsítvány

Hogy ha már van weboldalad, elengedhetetlen, hogy biztonságos és védett legyen, ebben segít a tanúsítvány!

Email & SMS Marketing

Online tömeges hírlevél és SMS küldő szoftverünkkel könnyedén és bárhonnan lehet kezelni a marketing kampányokat.

Internetmenedzser Kft.

06 (20) 237 16 05

1061 Budapest, Jókai tér 7.

info@proweboldal.hu

Feliratkozás ingyenes SEO & marketing forrásokhoz