Webáruház készítés

Legyen Neked is éjjel-nappal profitáló webáruházad!

Ez nem túlzás, egy webáruház akkor is termel profitot, amikor éppen szabadságodat töltöd. És ez még mind semmi ahhoz képest, amit egy jól megtervezett webáruház tud.

A jó webáruház szinte semmiben nem különbözik az igazi áruháztól; hívogató kirakata láttán betérésre csábítja az arra járókat, ízlésesen elrendezett kínálatában szívesen böngészget az érdeklődő és boldogan pakolja tele kosarát a vásárló, hiszen tudja, hogy megbízható helyen költi el a pénzét.

Webáruház készítés garanciával

Velünk nincs kockázat, hiszen minden munkánk mellé 1 éves teljes körű garanciát adunk a működésére. Így, ha esetleg bármikor gikszer történik, mi azonnal, soron kívül segítünk megoldani!

Egyedi webáruházakat készítünk

Tőlünk nem unalmas sablon webáruházat kapsz, hanem a Te vállalkozásodra szabott, teljesen egyedit. itt azt kell érteni, hogy több féle szempont alapján készül majd el a webáruházad (pl.: piaci szegmensek, célcsoport, földrajzi adatok) 
Természetesen igényeidet is figyelembe vesszük és a szaktapasztalatok, internetes szabványok mellett készítjük el webáruházadat!

Irány a világ

Olyan webáruházakat készítünk, amelyek külön kérésre rövid időn belül több nyelven is elérhető lesz. Nem csak technikailag oldjuk meg, hanem fordítóiroda partnerünkkel összedolgozva a közkedvelt nyelveken kívül gyakorlatilag a világ majdnem bármennyi nyelvére le tudjuk fordítani a meglévő szövegtartalmadat, és utána persze fel is töltjük a webáruházba.

A többnyelvűsítést akár egy meglévő webáruházra utólag is elkészítjük.
Így a fokozódó igényekkel kérhető.

A webáruház célja nem az, hogy „legyen”, hanem az, hogy bevételt termeljen neked!

Kattintással vásárolható

A webáruház úgy lesz kialakítva, hogy a látogatók külön regisztráció nélkül is, azonnal tudnak vásárolni. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott terméket csupán behejezik a kosárba, és már lehet is a fizetéshez menni.

Mindezen kívül, látogatók a kosár aktuális tartalmát folyamatosan nyomon tudják követni, illetve helyben tudnak rajta módosítani (pl.: termék választott mennyiségének módosítása, vagy akár a termék törlése).

Keresőoptimalizált rendszer

A sok éves szakmai tapasztalatunknak és a nemzetközi webáruház rendszernek köszönhetően egy olyan webáruházat adunk át, amely alapból segíti az előre jutást. Így nem csak szép és könnyen kezelhető webáruházad lesz, de segíthet konkurenseid megelőzésében is.

 

Rendszer automatikák

A webáruház rendszer különféle automatikus funkciókkal lesz ellátva. Többek között az automatikus lapozó rendszer, amivel a termékek a különféle listázásokban egy adott darabszám felett automatikusan a következő oldalra kerül.

Ezzel egy időben a kettő dolog és megoldódik, az egyik, hogy a látogató sokkal átláthatóbban fogják látni a termékeket, a másik pedig, hogy a webáruháznak is jóval kisebb terhelés (nem mindegy, hogy egy oldalon 20, vagy mondjuk 100 termék jelenik meg), ez javítja a keresőoptimalizálóságot is.

Ezenkívül a webáruház rendszer tud például automatikus e-mail értesítéseket is (pl.: regisztráció esetén e-mailcím aktiváló, vagy vásárláskor automatikus jelszó generáló) További automatikus megoldásokról keressen bennünket!

Nem bérleti díjas

A webáruházakat egyszeri díj ellenében készítjük el, utána semmilyen díj nem fogja terheli a webáruházat. Nálunk nincs bérleti díj, és semmilyen rejtett költség, garantáltan egyszeri és megfizethető díja van.

Könnyen szerkeszthető

 

Az általunk készített webáruházhoz admin hátteret adunk, ahol a webáruház tulajdonosa játszi könnyedséggel fogja tudni a tartalmakat, termékeket szerkeszteni.

Külön webes szaksegítség nélkül is fel tudod tölteni a termékeket, fotókat, tartalmi írásokat, vagy akár törölni is fogod tudni. Persze azért, ha elakadnál mi segítünk Neked.

 

A jövőben tovább

A már elkészített webáruház a háttér rendszerének és a hozzáértésünknek köszönhetően a jövőben bármikor tovább tudjuk fejleszteni a fokozódó igények illetve a kérések alapján. Ez azért is jó, Önnek, mert nem feltétlen muszáj mindjárt az elején egy mindennel felvértezett komplex webáruházat készíteni, ráér fokozatosan, ahogy bővülnek a látogatói illetve a tulajdonosi igények.

Természetesen van úgy, hogy egyből egy komplex webáruház készítés az igény, ez esetben aszerint készítjük el.

Világ kedvenc rendszere

A világ legnépszerűbb webmotorjával készítjük a webáruházakat, amely Önnek többféle szempontból is garanciát és biztonságot jelent. Egyfelől, mert garantáltan olyan a webáruház alapja, amelyet a nemzetközi internet már élből elfogad, további érv, hogy ez a keresőoptimalizáltságnak is már jó.

Másfelől biztos lehet abban, hogy olyan webáruház rendszert kap a kezébe, amelyet jó pár fejlesztő cég szükség esetén tud tovább fejleszteni (pl.: mondjuk, ha esetleg ön külföldre költözik, ott is van segítő csapat)

Utómenedzsment

Miután a webáruház készítés befejeződött általunk, a kapcsolatunk Veled nem záródik le, hiszen a jövőbeni bármilyen további módosításban, esetleges javítási, fejlesztési kérdésekben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Maximálisan számíthatsz ránk, legyen szó egyszerű internetes kérdésről, akár további szaktanácsot szeretnél, esetleg valamilyen szakkérdést nincs kitől megkérdezni, vagy elakadtál?
Sebaj, mi, a legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján segítünk, hogy a jövőben az a kérdés, már ne legyen kérdés.

Komplett szolgáltató cég vagyunk

A weboldal elkészülte után segítünk a teljes élőre kapcsolásában. Az ehhez tartozó és szükséges domain igénylésekben, ügyintézésekben illetve a tárhely biztosításában is. Szerverünkön nagy gyorsaságú tárhelyeket adunk, amelyhez admin háttér is jár, így Te magad is tudod kezelni a szükséges tárhely és domain ügyeket. (pl.: új postafiók létrehozása)

Gyakorlatilag nálunk teljesen a beüzemelésig mindenben segítünk Neked, így teljesen nyugodtan hátradőlhetsz, ha minket választasz 🙂

 

Te is szeretnél egy webáruházat?

Nem tudod hogy állj neki, merre indulj?

Segítünk!

Amit még érdemes tudni webáruházainkról

Branding

Külön figyelembe vesszük, hogy ki a megcélzott közönség, kiknek szól a leendő webáruház, és azok alapján adunk javaslatokat.

Web Design

Egyedi webdizájnnal készítjük a weboldalakat, természetesen az igények és az ügyfelünk kéréseit figyelembe véve.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A weboldalakat úgy készítjük el, hogy egy alap SEO csomagot tartalmaz, amely nagy segítség a keresőkben való előrejutáshoz.

f
Szűrések

A látogatóknak lehetőségük van a terméklistába szűrni különféle nézetek szerint (pl. legkedveltebb termék, ár szerint,…stb.)

Szaktanácsadás

Igényeknek megfelelően további ötleteket, tanácsokat adunk ügyfeleinknek a készülő weboldallal kapcsolatban.

Biztonság & Gyorsaság

Rendszer befejeztével különféle gyorsaságot optimalizáló, valamint biztonságot nagyban növelő eszközöket teszünk fel.

Varázslatos testreszabás

Minden termékhez, ami a webáruházban fel lett töltve, különféle jellemzőket, az alapadatoktól eltérő további adatokat lehet megadni, pofonegyszerűen.

Kiárusítás / akció

Innentől már azzal sem lesz gond, ha a látogatóknak adott termékekre, vagy akár az összesre valamilyen akcióval szeretne kedveskedni. Mindez szintén egy kattintással véghezvihető.

Ergonomikus

A vásárlók minden funkciót könnyen meg fognak találni és egyszerűen tudnak vásárolni.

Munkánk fázisai főpontokban

Alábbi 5 pontban nagy vonalakban megmutatjuk egy átlagos projekt kivitelezésének folyamatát, elejétől a végéig.

Az ügyféllel szorosan együtt dolgozva hogyan jutunk el az ötlet megtervezésétől egészen a végtermékig, és a webáruház átadásig. Természetesen az egyes pontok között lesznek további egyeztetések, kérdések, illetve lehetnek további alfolyamatok a projekt nagyságától függően, mind az ügyfél és mind a mi irányunkból.

Egyeztetés

Munka előtti egyeztetések, igények felmérése.

Kutatás

Piackutatás igények alapján, majd javaslatokat adunk.

Dizájn

Munka kezdeti része,
arculat összerakása.

Fejlesztés

Kialakult arculat után a webáruház teljes összerakása.

Befejezés

A teljes elkészülés után a webáruház élőre kapcsolása.

Amiben még számíthatsz ránk

Weboldal készítés

Weboldal készítés nem sablonos, és nem is a megszokott stílusban. Ráadásul örök tulajdonnal adjuk mindenkinek.

Webáruház készítés

Amit egy jó webáruháznak tudnia kell, annyit legalább biztosítunk Neked és szintén örök tulajdonnal adjuk át áruházadat. 

Egyedi programozás

Egyedi webprogramozásokban is számíthat ránk, több éves szaktapasztalattal garantáljuk munkánkat.

Keresőoptimalizálás / SEO

Segítünk előrébb tornázni bármilyen internetes weboldaladat, webáruházadat az online keresőkben! Sőt, még szaktanácsokkal is ellátunk. 

Webtárhely bérlés

Webtárhely bérlést is tudod intézni nálunk, saját szervereinken, biztonságos plusz SSD minőség és gyorsaság!

l

Domain ügyintézés

Egy domain név minden internetes megjelenéshez szükséges, ebben is segítünk. Magyar és nemzetközi domainek.

SSL biztonsági tanúsítvány

Hogy ha már van weboldalad, elengedhetetlen, hogy biztonságos és védett legyen, ebben segít a tanúsítvány!

Email & SMS Marketing

Online tömeges hírlevél és SMS küldő szoftverünkkel könnyedén és bárhonnan lehet kezelni a marketing kampányokat.

Internetmenedzser Kft.

06 (20) 237 16 05

1061 Budapest, Jókai tér 7.

info@proweboldal.hu

Feliratkozás ingyenes SEO & marketing forrásokhoz