Weboldal készítés garanciával

weboldal készítés után 1 év garanciaCégünk minden weboldal készítés és webáruház készítés után 1 TELJES ÉV GARANCIÁT ad a weboldal funkcionális működésére, ezzel is maximálisan mutatva, hogy biztosak vagyunk a weboldal megfelelő és abszolút rugalmas működésében!

Természetesen a teljes weboldal készítés elvégzése után és annak "átadásától", amikor már Ön is meggyőződött arról, hogy jól működik a weboldal és minden funkció úgy, ahogy Ön kérte, akkor veszi kezdetét az 1 éves garancia!

Az éves funckionális garancia azt jelenti, hogy a weboldal bármelyik modulja menet közben "elromlik", vagy netán nem rendeltetésének megfelelően működne, abban az esetben cégünk azonnal korrigálja az esetleges hibát, természetesen díjmentesen!

Ez persze nem azt jelenti, hogy vannak vagy lesznek ilyen hibák, ezt pontosan azért találtuk ki, hogy leendő ügyfeleink teljesen biztonságban érezzék magukat a weboldal elindításának kezdetén, hiszen tudjuk, hogy "mindig a kezdet a nehéz", és erre alapozva adjuk ezt az egy éves garanciát, hogy ügyfelünk ne érezze "egyedül magát"!

Biztonsággal tudjuk mondani, hogy még soha nem volt semmilyen hiba a több száz weboldal készítés munkánk után! És erre folyamatosan törekszünk, hogy mégbiztosabb weboldalt és még precízebb megoldásokkal adjuk át, hogy Ön a jövőben maximális rugalmasságát és precíz működését teljesen kitudja használni!

weboldal készítés további döntő tényei