Weboldal készítés frissebb referenciánk

weboldal készítés, profi weboldal készítés

A weboldal készítés profi funkcionalitásai mellett a webdesign is ugyanolyan fontos a látogatók szemszögéből, (vonnak le bizonyos következtetéseket spontán is) és éppen ezért nagyon fontos az igényes webdesign kialakítása. Korábban már hangsúlyoztuk, a teljesen egyedi profi weboldal készítés minden szempontból a cél, amely a tulajdonos izlését is egyúttal tükrözi, jováhagyása, mondosíttatása folytán. Az alábbiakban mutatunk korábbi referencia munkáinkból ízelítőket.
Referenciáink között megtalálható olyan webprogramozás munkánkkal készített oldal, mint a világ legnagyobb internetes hálozatához -Facebook- nagyon hasonló közösségi weboldal rendszer.

Közösségi weboldal készítés (Facebook jellegű)

weboldal készítésEgy olyan weboldal készítés volt az ígény, amely a facebookhoz hasonló közösségi oldal főfunkcionalitását tudja. (pl.: csak meghívott barátok, ismerősök beszélgethetnek, értesítések, online chat készítés, ...stb.) Ez sok kisebb-nagyobb weboldal készítés munkáink között az eddigi legnagyobb projektünk, ami országos, de világ viszonylatban sem mindennapos, büszkék vagyunk rá, hogy minket tartottak legalkalmasabbaknak. Magyarországon ilyen referenciát nem sokan tudnak mutatni.
SPCIALITÁSA: A közösségi oldal hírfalának tudása, a facebook hírfalára hasonlít! Illetve a különféle (háttér) figyelések és engedélyeknek a webprogramozása, továbbá elég komoly külön admin felület elkészítése. Ez egy mondatban összegezve nagyon egyszerűnek látszik ezzel szemben sokkal komplikáltabb és komplexebb. A felhasználói oldali kezelésénél  a maximális egyértelműség, egyszerüség volt a cél.

Weboldal megtekintése

 
Lőrinc parketta szaküzlet weboldal készítés

parketta szaküzlet weboldal készítésA parketta weboldal készítésénél figyelembe kellett vennünk a keresőprogramok elvárásait. Mivel a weboldal tulajdonos célja, hogy a Google kereső első oldalára kerüljön! Mivel a keresők szeretik a frissülő és bövülő weboldalakat (amellyel foglalkoznak), éppen ezért a weboldalnál lehetővé tettük a korlátlan termékfeltöltést, amellyel a tulajdonos is maximális könnyedség mellett tudja feltölteni az új parkettákat, vagy akár szerkeszteni meglévőket! A feltöltött termékek időrendis sorrendben jelennek meg, viszont a látogatók kényelme szempontjából parketta fa fajtánkánt lett feltöltve :)
SPCIALITÁSA: Könnyű és korlátlan termékfeltöltés, amelyet a rendszer automatikusan a megfelelő témakörbe behelyezi, a megfelelő kinézetben. A képeket automatikusan méretre vágva igazítja. Külön "újdonság" kijelzés a termékeknél, természetesen az is automatikus!

Parketta bolt megtekintése

 
Apartman család weboldal készítés

parketta szaküzlet weboldal készítésA weboldal készítése előtt ügyfelünknek már létezett apartman foglalási oldala!
Viszont az volt a célja ügyfelünknek, hogy a már meglévő apartmanjaikat és weboldalaikat egy összegző weboldallá gyúrjuk össze, ahol az egészet egyben megtekinthetik. Ez sikerült a visszajelzések alapján! Az oldal háttere úgy lett elkészítve, hogy apartman bővülésekor, vagy szimplán apartman fejlesztésekor lehetőség van további képeket, illetve szöveganyagot felvinni, módosítani a látogatók részére!
SPCIALITÁSA: Online apartman foglalás a külön-külön apartmanházakba, valamint szép címoldal

Apartman család megtekintése

 
Télikert gyártása weboldal

weboldal készítés referenciaA télikert cég tulajdonosának az volt a célja, hogy a magyar és szlovák nyelvű weboldalait egy rendszeren belül tudja szerkeszteni, és természetesen könnyedén. A másik fő koncepció készítés előtt az volt, hogy a weboldalon a meglévő, és folyamatosan növekvő referenciákon legyen a hangsúly.

Specialitása: Minden oldalán a háttérzene úgy működjön, hogy az oldalak váltásakor folyamatosan szóljon, ne szakadjon meg, a zene funkcióval együtt közben abszolút optimalizált is legyen.

Télikert weboldal megtekintése

 
Fotógráfus weboldal

weboldal készítésFlash szerű képgalériás weboldal elkészítése volt a feladat. Ami nagyon lényeges volt, hogy flashez hasonló kinézetű legyen, de nem azzal a technológiával megvalósítva. Így kb. féláron olyan hatást és minőséget kapott, mint flashel. Thumbnailos slideshow kivitelezést biztosítottunk, megspékelve a weboldal betöltéssel egyidejüleg megszolaló háttérzenével. Így valóban élvezettel lehet nézni az automatikusan mozgó nagyon szép képfelvételeket. Mivel a fotók a minősége miatt nagy felbontásúak, ezért gyors internet kapcsolat nem árt.
Specialitása: Flash szerű,de nem flash megoldással kialakított, nagyon látványos képgaléria, így közel féláron lett kivitelezve. Külön automatikus, és folyamatos zene lejátszás fogadja a látogatót. Érdemes meggyőződni! Saját a közönség számára tiltott privát tartalom tipus.

Weboldal megtekintése

 
Multimédia reklám weboldal

weboldal készítésMultimédiás (banner-, videó- és audió hirdetés) apróhirdetési weboldal készítés volt a cél. A feltételek olyan egyediek voltak, amit teljesen saját programozással oldottunk meg. /Amiről beszéltünk itt dölnek be a klikkelős weboldalak./ mely alapján a teljes rendszert saját magunk abszolút egyedileg programoztuk, nagyon sok sajátos interaktív technológiás lehetőséggel láttunk el, amit teljes figyelő klikkelés, időalapú, belépés..., ellenőrző, oda-vissza értesítő és számoló (mintegy könyvelő) rendszerrel láttunk el. Az országban is szinte egyedül álló elképzelést valósítottunk meg mivel a sokásos apróhirdetéses weboldalak sokaságából kiemelkedik a banner, videó, audió reklám lehetőségek, melyek sokkal szuggesztívebbek, az eddig megszokott aprókhoz képest. Az viszont sajnálatos, hogy erre még kevésbé van felkészülve a szélesebb piaci szféra. /gondoljunk egy videó reklám felvétel profi elkészítésére/ Ugyanis a videó feltöltés egy klikkeléssel már megoldható ezen az oldalon. Ezzel szemben a legnagyobb hirdető portálon ezt kizárólag a webmester tudja csak megoldani. /ha lehetséges egyáltalán/
SPCIALITÁSA: Full saját programozás, egyedülálló az online piacon! Akik látták dícsérték külföldi üzletemberek is!

Weboldal megtekintése

 
Reptéri parkoló

weboldal készítésA weboldal rendszer elkészítése elején ügyfelünk külön kérte, hogy nagyon egyszerűűen lehessen poarkolási időpontot foglalni és úgy készítsük el a weboldalt, hogy a keresőkben több féle kulcsszóval előre kerüljön, amivel persze lehet, legelőre!
Sok tapasztalat és eddigi munkák hatására sikeresen előre került az oldal, van amelyik kulcsszavakkal legelső helyre, van amelyiket még optimalizáljuk, hogy előrébb kerüljön a keresőkben!
Az oldal sikeressége annyira tetszett ügyfelünknek, hogy azóta már több hasonló oldalt is készítettünk nekik!
SPECIALITÁS: Háttérben lévő admin felülettel tudják a napi árat változtatni, a napok megadásával a rendszer automatikusan és rögtön ott helyben számolja a teljes végösszeget!

Weboldal megtekintése

 
Kutyapanzió

kutyapanzióA kutyapanzió budapesten található, méghozzá nagyon szép környezetben, a 17. kerülteben, kiserdő közelében. Abszolút zöldövezetben várja a kedves látogatókat, vendégeket és természetesen kedvenceiket egyaránt. A kutyákat 15 m2 -es, fedett kennelek várják, a kennelek higénikus állapotban várják új házi kedvencek érkezését. Minden érkező kedvencet külön a kennel tisztítása előz meg. 
Weboldal megtekintése

 
Társkereső oldal készítése

társkereső weboldal készítésItt adott volt a rendszer alap gondolata, mely alapján a teljes rendszert saját magunk abszolút egyedileg programoztuk le, nagyon sok sajátos interaktív technológiás lehetőséggel láttunk el, amit teljes figyelő, ellenőrző, oda-vissza értesítő rendszerrel láttunk el. A feltételek olyan egyediek voltak, amit már CMS keretrendszerben sem lehetett így megoldani. Míg az előző képgalériát meglehetett CMS rendszerben oldani -határesettel- itt nem csak hogy a klikkelős, de a CMS rendszer sem jöhetett szóban. A lényeget érzékelteti a tömör vázlatos leírása is 20 oldalon történt. A programozásunk komplexitását nem lehet itt érzékeltetni sem.
SPCIALITÁSA: Full saját programozás. A tulajdonos teljes megelégedése a legfontosabb. Győződjön meg.Weboldal megtekintése

 
Tehertaxi weboldal

weboldal készítés referenciaA tehertaxi szolgáltatásban már több, mint 25 éve lelkiismeretesen dolgozó ügyfelünk hosszú ideje szeretett volna az internetre, saját weboldallal felkerülni. Az elején kételkedett az inetrnet "varázsában", amellyel több, és új ügyfeleket tud magának szerezni, de végül cégünkben találta meg azt az össz szimpátiát, amellyel elhatározta, hogy indítsa útjára saját weboldalát. Amelynek a következő lépése - már említettük neki :) - a számára megfelelő kulcsszóval való előrejutás a keresők találati listáján, jelenleg már ezen folyik a munka!

A weboldallal kapcsolatban egy kérése volt, és az az, hogy olyannyira egyszerű weboldal legyen, amelyet bármilyen látogató (akár laikus) könnyedén átlásson, azonnal megtalálja a számára fontos információkat.

Tehertaxi weboldal megtekintése

 
Dohányzás leszokás weboldal

profi weboldal készítés A weboldal rendszert már régebben készítették. A webdesignra ráfért egy kis frissítés. Kérték legyen égbolt hátterű, és egy bloggal lássuk el, amit kérésre később láttatunk, a tulajdonos egyéb megfontolása miatt. Ugyanakkor egyszerűsége ellenére látványos és ne egy szabványos kinézetű legyen!

 
Roni ABC élelmiszer boltlánc

profi weboldal készítésA Budapest területén működő Roni abc boltlánc webdesignnál feltétel volt a logójuk színeinek feltétlen használata, úgy, hogy közben az egész oldal egy családias, barátságos hangulatot ötvözzön a látogatók számára! Speciális kérés volt a flash térkép, ahol az aktuális üzleteik fel vannak tüntetve, designos formában!
SPCIALITÁSA: Spciális flash térkép kivitelezés.

 
Temetkezés weboldal

weboldal készítésA weboldal kinézeténél figyelembe vettük a témának megfelelő hangulatot, tiszteletet sugalló webdesignt kapott, illetve a látogatókat is szem előtt tartva igyekeztünk mégis egy diszkrét finom kellemes hangulattal ötvözni! Nekem a témától elvonatkoztatva az egyik legimpozánsabb design felület. Ebben talán általában is a legjobb webdeign illeti.
SPCIALITÁSA: Nagyon kiemelt szempont volt a webdizájn komolyságot, de ne komorságot tükrözzön. Állítólag a legszebb a konkurensei között. Győződjön meg igazán impozáns webdizájnot talál. Megemlítenénk a megrendelés lehetőséget, ami elősegíti, hogy a vevők konkrétumokban tudjanak gondolkodni és így dönteni majd rendelni.

 
Kéktenger uszodatechnika

weboldal készítés, profi weboldal készítésEgyedi árajánlatkérő űrlappal lett ellátva a tulajdonos konkrét precíz leírása alapján. Webdesign hangulatában a kék szín dominanciája volt a fontos. Láthatóan teljesült az elvárás. Nagyon szép panoráma képek a termékekről, slideshows képváltással fogadja a látogatókat.

 
Közélet, életmód

közösségi weboldal készítésEnnél a weboldalnál a webdesignban az egyszerűség volt az alap írány, ugyanakkor komoly kinézetet sugalljon a témájának megfelelően! Be lett integrálva egy-két érdekesség, mint horoszkóp, online rádió és tévénézés lehetőséggel. Érdekesség, hogy a topp cikk kiemelten nagyban jelenik meg, majd a következő top cikk feltöltésnél átméreteződik a tartalom a kisebb oszlopba.
SPCIALITÁSA: Igény esetén az egész tartalmat randomoljuk, tetszés szerint. Ha nincs friss hír a régi hír előre kerül, így a változó tartalom érzetét kelti mindenkinek ismét. Ahol kevesebb a cikk mennyiség javasolt lehet.

 
Csendesréti lakókert (vác)

lakópark weboldal készítésAz ügyfél kérése alapján a teljes weboldal frissítés volt a cél a webdesigt is beleértve! A már adott lakókert fejlécét kellett összeállítani egy újabb, kreatívabb felületbe! A leghangulatosabb webdesign cím illeti meg.

 
Szuperpressz apróhirdetés

apróhirdetésEnnek az oldalnak az elkészítésében az volt a cél, hogy az oldal látogatói, illetve regisztrált tagjai nagyon könnyedén, valamint maximum 1-2 percben tudjanak feltölteni apróhirdetést, közel 100 témakörből választva. Valamint könnyedén lehessen az egész profil oldalt és maga a feltöltött hirdetéseket szerkeszteni a látogatók által! (pl.: apróhirdetés törlése, szerkesztése, új kép feltöltése adott apróhirdetéshez, vagy lejárt apróhirdetés újraaktiválása,... stb.) Mindezek mellett még az is igény volt, hogy könnyen átlátható weboldal legyen, amely csak növeli a könnyű használatát, kevésbé hozzáértő látogatók számára is!

 
Redőnydoktor

weboldal készítésA webdesignon kívül a belépés és az admin jogosultsági szinten kért egyediséget a weboldal tulajdonosa! Amely a tartalmak és a felhasználói kezelésében nyilvánul meg. Egyúttal más tartalmat látnak a külső látogatók és mást a regisztráltak.

 
Víz-gáz-fűtés szerelő oldal készítése

weboldal készítésNagy Csaba vízszerelő, gáz- és fűtésszerelő Budapest és Pest megye területén szolgálja ki a régi, valamint leendő ügyfeleit, legyen akár lakosság, közület, iskola, óvoda, társasház vagy cég.
Nem szokványos (még ezen a területen sem), hogy minden elvégzett munkájára garanciát vállal! Valamint sűrgős esetekben hétvégén is áll ügyfelei segítségére!
A Mi cégünk is megtapasztalta Nagy Csaba vízvezeték szerelő nagyon korrekt és precíz munkavégzését, ezúton ismételten megköszönjük Neki a segítőkész munkáját!
Mi csak ajánlani tudjuk!  Vízszerelő weboldal megtekintés

 
Kérjen árajánlatot!

weboldal készítés árakA fenti referenciákat, illetve a "Miből-Mi lett" weboldalt nézegetve talán Ön is elábrándozott az aktuális weboldalának frissítéséről, legyen szó a háttér rendszer fejlesztéséről vagy a webdesignról! Esetleg új weboldal készítést, vagy webáruház készítést szeretne, állunk rendelkezésére!