Weboldal készítés funkciók

Az alábbi funkcionalitás lista segítségével teljesen igényei szerinti funkciókat választhat ki és kérhet árajánlatot weboldal készítés munkához. Ha ebbe nem akar belebonyolódni, akkor válassza az éppen aktuális igényéhez legközelebb álló weboldal készítés csomagunkat.

 

 Ilyen hosszú funkciólistát kevés helyen láthatott, választhat kedvére!

Az alábbi funkciókat tudja választani a weboldal készítés csomagok mellé, vagy egyedi csomagot állít össze, amennyiben többlet funkciójú honlapot szeretne, mint ami az alap csomagokban benne van, de viszont még nem szeretné a nagyobb weboldal készítés csomagot választani. Amit nem soroltunk fel, de szeretné, az is kérhető, mivel....
7000 FUNKCIÓT LEHETETLEN FELSOROLNI.
6800 NEM LÁTHATÓ ITT, DE KÉRHETŐ MINDEN, AMIT SZERETNE A WEBOLDALÁN LÁTNI!
Vagyis valóban minden képességgel felruházható a weboldal készítő rendszer!

Gyakran kért FUNKCIÓK:

 • Egyedi Design
  Vagy akár egy alap kinézetből kiindulva, akár a világhálón lehet egy már létező oldal kinézet alapján is, készítjük el az igény alapján a további megjelenéseket. Vagy akár egy teljesen egyedi elképzelés (rajz, konkrét terv) alapján elkészítjük a leendő weboldalt.
 • aggregator
  RSS, RDF, és Atom formátumú más weboldalak által megosztott tartalmak importálását és így olvasását teszi lehetővé. Akár saját magának, akár látogatóinak tehet információ többletet, az Ön által választott témákban.
 • blog
  Könnyen és rendszeresen készíthető, frissíthető felhasználói blogok hozhatók létre felhasználónként és összesítetten is látható, megjeleníthető formában.
 • Könyv modul
  lehetővé teszi tartalmak hierarchikus rendszerbe való szervezését, fő és al tartalmak utólagos beszúrását könnyedén. Akár könyv, újság szerkesztésére is kíválóan alkalmas.
 • Hozzászólás modul
  lehetővé teszi a hozzászólást a látogatók, illetve a felhasználók számára, jogosultságtól függően.
 • Kapcsolat
  Személyes és webhely szintű kategorizált kapcsolat felvételi űrlapokat biztosít, így célzottan azonnali információközlést biztosít a felhasználók számára, akár a webtulajdonos, webmester, weboldal szerkesztő.... részére.
 • Tartalom fordítás
  Tartalmak a világ 180 különböző nyelvre való fordítását teszi lehetővé. Ez gyakorlatilag akár nemzetközi üzletek bonyolítását oldja meg teljesen online formában. Ezt lehetetlen lett volna papir formátumba /nyomda/ kivitellel megoldani. Így viszont túl könnyű!
 • Adatbázis napló
  A rendszer által kiadott hibás és egyébb információs üzeneteket naplózza adatbázisba, melyek beállítható ideig és mennyiségig tárolja megtekintés céljára. Ebből a hiba könnyebben behatárolható és javítható.
 • Fórum
  Tetszés szerinti témák megnyitásával interaktív eszmecserét biztosít a jogosult felhasználók részére a fórumba a jogosultság különböző szintű lehet, pl. mindenki olvashat, valaki írhat is, egy magasabbszintű csoport olvashat, írhat és nyithat témát is, egy negyedik szint minden felhasználót felül kontrollálhat, módosít, felülír, szerkeszt, töröl, vagy kitilt.
 • Menü
  lehetővé teszi a navigációs menük egyedi beállítását, elhelyezését, egymáshoz való, alá, fölé rendelését igénye szerint
 • Útvonal
  lehetővé teszi az alapértelmezett ("kriksz-kraksznak tűnő") webcímek elfedését, a ma már közkedvelt SEO barát jól olvasható álnevekkel való ellátással. Ma már ELENGEDHETETLEN!
 • Feed
  Értesít más webhelyeket a weboldala tartalom folyamatos frissüléséről. Ezzel lehetővé teheti erre szakosodott webhelyeknek, hogy oldaláról infot vegyenek le, cserébe Önnek ez többlet látogatót jelenthet és linképítésként is hasznos SEO lehet.
 • Szavazás
  Egyszerű szavazások lebonyolítását teszi lehetővé, melyből külömböző marketing információkhoz juthat.
 • Kereső
  Kulcsszavas keresést tesz lehetővé a webhely teljes tartalmában.
 • Statisztika
  Nyilvántartja a webhely olvasottsági és látogatottsági adatait. Szintén marketing szempontból előnyös.
 • Kategórizálás
  Különböző tárgyú témákat bármilyen szintű al- és fel-kategóriába csoportosíthatunk, utólag módosítható, utólag szerkeszthető, átírható.
 • Feltöltés
  Fájlok feltöltését és tartalmakhoz való csatolását teszi lehetővé, amennyiben van olyan funkció, ami ezt igényli.
 • Tartalom típusok alap + egyéni tipusok - ha igény lenne rá.
  Egy helyütt jelennek meg a tartalom típusok formái, audió, videó, kép, szöveg., könnyen kezelhető és tölthető fel internetre tartalmai.
 • Tartalom szerkeszthető
  Word program jellegű szerkesztő felület, teljes mértékben hihetetlen egyszerű, bármiféle tartalomszerkesztés illetve képfeltöltést, képtörlést, és akár képvágást tesz lehetővé az Ön saját weboldalára.  A szöveges tartalmak szerkeszthetőek, egy wordhoz nagyon hasonlító szerkesztő felülettel. Ezzel a szövegek maximálisan szerkeszthető, méret, betűforma, szín, félkövér, döntött, aláhúzott, táblázat, képek beszúrása, elhelyezése, méretezése, összegezve a tartalom maximális színessé tételével élhetünk.Ezeket bármikor módosíthatja, szerkesztheti tetszés szerint. Akár törli! A szerkesztéshez/karbantartáshoz külön tudás nem kell, de mi adunk leírást, esetleg segítünk!
   
 • Képgaléria - kategorizált (korlátlan)
  Képgaléria lehetővé teszi képalbumok, akár témánként és jogosultságokat is figyelembe véve képeket feltölteni, akár kiegészíteni tömeges képfeltöltéssel is. Egyúttal SEO lehetőségekkel is ellátható. További lehetőségek, hozzászólás biztosítása, értékelés hozzáadás. Egészen más jellegűvé tehető, hogy rövid saját sztori írható a képhez. Ezen kívül gondoskodik a kép automatikus egyéni átméretezésről is, hogy valóban esztétikai élmény legyen a képalbumunk.
 • Kiugró ablakos / designos képgaléria
  A normál képgalérián túl sokkal jobb funkcionalitást tesz lehetővé, és azon fellül még sokkal szebb és könnyebben kezelhető lesz a látogatók részéről is!
 • Belépés védelem
  A robotok a belépő -input- helyeken tudnak könnyen támadni és elárasztani szeméttel, ezt blokkolja a belépés, regisztráció, hozzászólás..stb. gyakorlatilag minden input mező védelmével.
 • Reklám banner
  Reklám banner egy hírdetési lehetőség oldalunkon, vagy a saját termékeink fókuszálására nagyon hasznos marketing funkciónak is tekinthető, látványosan képpel illusztrálva.
 • Névnap funkció
  Ez automatikusan megejeleníti pontosan aktuális névnapot, a dátummal együtt, jelzés lehet mai rohanó világunkban, kedvezően fogadhatják ezt a plusz szolgáltatást.
 • Esemény figyelő
  Akár mennyi esemény idejét -tól, -ig figyeli, percre pontosan dátummal, nappal, honappal, évvel a hozzá való tartalommal ellátva tehető közzé. Nagyon hasznos, akik idő közönként bármiféle esemény zajlik ennek publikálására. Persze, nem dolgom, de lehet ez egy akció, vagy ruha vásár, vagy rendezvényig bármi.....
 • Legördülő menü
  Ha több menü szerkesztődik egymás alá, mert a téma adja, akkor ellehet látni látványos legördülős megoldással. Egyuttal ez szintén nem hívja be a teljes oldalt ezáltal gyorsabb lesz a navigáció, látogató barát plusz teljesítmény kímélő megoldással.
 • Releváns tartalom kezelő
  Újabb automatika a látogató érdekében, ez a modúl a látogató által talált és olvasott téma alján "kidobja" a hozzá hasonló oldalak címet, mintegy felkínálja, amit egyébként nem keresett volna.
 • Közösségi oldalakra
  Ma már népszerűek a közösségi oldalak, erre tudunk kíválló megoldást ajánlani. Egy klikkeléssel a Facebook, Twitter,. vagy 100 helyre lehet felküldeni egy klikkeléssel a tartalmaink és így is publikálni. Hatásos marketing eszköz, de használni kell. Szintén gyorsított megoldás.
 • Weboldal térkép
  Weboldal készítés-ről készít automatikusan, egy térképet, mindig figyel, ha új témát és tartalmat visz föl. Enélkül nem lehet ma már weboldal készítő honlap. Ezt figyeleik a keresők és így a munkájukat segítsük.
 • Meghívó
  Ön, vagy bármely látogató meghívhatja, illetve ajánlhatja ismerősét barátját weboldalára, kifejezetten marketing eszköz.
 • Hírlevél kiküldő
  Gyakran lehet fontos, hogy olvasóink, látogatóink külön értsísük ki hírlevélben, figyelmüket valamire ráírányítsuk, ezt szolgálja jól ez a weboldal készítés funkció.
 • Embed audio, video
  Elterjedt, hogy nagy portálokról veszünk át képeket, videókat, audiókat így nálunk is megjelenik a tartalom, /gyors tartalom növelő/ ugyanakkor nem Önnél fogyasztja a tárhelyet és nagyon nem közömbös a sebességet.
 • Flickr és Youtube
  Ezzel az integrált funkcióval a legismertebb a világon elterjedt kép, video embedelőket lehet megoldani a saját honlapjára importálni, mintegy saját tartalom.
 • Audió funkció
  A teljes audió funkció lekezelését megoldja feltöltés, letöltés, lejátszás, mp3, wma- javasolt fájlba, de wav is lehetséges, ha fontos a minőség és a tárhely bírja. /Nem embedelt, direkt play/
 • Google Analitics
  A weboldal készítés rendszer ezen funkciója, biztosítja az integrációt a legnépszerűbb keresővel és jelen esetben a Google Analitics-el, így maximálisan /már soknak is tartom/ de mindennemű, formájú információt megjelenít, amit el sem tud képzelni aki, még ezt nem látta és felhasználhatja az oldala tökéletesebb kivitelezéséhez.
 • SEO KERESŐBARÁT
  Ezt szintén ki kellett emelni, mert e nélkül a honlap a véletlenre van bízva. Ugyanakkor, nagyon nehéz feladattal állunk szembe bizonyos esetekben. Az biztos, hogy a weboldal készítés rendszer lehetővé teszi szinte minden lehetséges SEO-s megoldás automatizált kivitelezését, mindeközben, hogy megengedi az egyéni oldal tartalmak manuális beviteli lehetőségét is. Így a legkiválóbb.
 • Kulcszó felhő
  A kulcsszavakat megjelenítő funkció láttaja a legtöbb tartalmat felvitt tartalmaink, egyuttal, ha rákattint az olvasó, minden olyan tartalmat megjelenít, ahol az előfordúl kulcsszóként. A "sima" szóként leírva a tartalomba figyelmen kívül hagyja, ezért van kulcsszó mező. Ami itt van beírva azt veszi figyelembe.
 • Nézetek, megjelenítések!!!!
  Ez egy extra szuper weboldal készítés rendszer funkció. Gyakorlatilag minden szempontú szűrést ellehet végezni vele ami a weboldalán bármilyen formában megjelenik, és a megadott szempontok szerint megjeleníttetni. Lehet pl.: archíválni, felhasználokat listázni, tartalmakat olvasottság-abc-vagy dátum szerint listázni ill. megjeleníteni, lehet napi, heti, havi usereket, olvasottságot kimutatni....stb.
 • Vendégkönyv
  Mint az élő vedég könyv a látogatók, vevők, bejegyzésére szolgál mennyire elégedettek, vagy kevésbé. A negatítv bejegyzést érdemes fönt hagyni, mert csak tökéletes itt minden, túl gyanus, mesterkélt, még ha igaz is. Nem ehhez szoktunk ide haza hozzá. Én ha nem lenne ilyen gyártanák magam, említett ok végett.
 • GY.I.K.
  Gyakran ismétlődő kérdések, ha Ön azt veszi észre, hogy hasonló kérdések gyakran jönnek vissza. A vevő gyors választ kap, Ön meg a sokszor elmondott kérdésektől tehermentesül.
 • Képefekt funkciók
  Ide tartoznak, a Javascriptek, Ajaxok, Flash megoldások, rengeteg lehetőség van nem lehet a végére jutni ennek az egy kérdésnek sem. Oldalakat venne igénybe a különféle effekt hatások ismertetése. Javasoljuk, hogy vagy mutasson olyat, amit látott és szeretne, vagy bizza ránk.
 • Kalendárium
  A hónap napjait mutatja és jelzi, a tárgy nap hányadika van, és milyen nap van, akik mint magam is elfelejtem, milyen hónap van, nem a napot, pláne a már említett névnapokét is:) inkább :( Sajnos zsibbad az agyunk a programozástól.
 • Térkép
  Valóságos térkép elhelyezése honlapján, ami mutatja pl. az Ön üzletét, ha több van, akkor mindet címmel, képpel, ha szükséges flash megoldásban.
 • JOGOSULTSÁG
  Ennyire kiépített jogosultság rendszer ahányat akar, annyi csoportot hozunk létre, mind különféle jogosultságokkal rendelkeznek. Tehát itt éppen az a hangsuly, hogy különféle szempontú megkülönböztetést tegyünk látogatók és felhasználók, karbantartók között. Nem mindegy lehet, pl.. hogy anonim, regisztrált, vagy munkatárs, valamilyen kiemelt tag,... aki külön tartalom beviteli lehetőséget is kaphat mindenkitől.
 • Üzenet
  Akár a weboldalára kaphat közvetlen üzenetet, és onnét közvetlen kihagyva a levelezők bejelentkezéseit válaszolhat Ön is. Ez akkor jó, ha látogatja rendszeresen a honlapját.
 • Skype
  Skype elhelyezése a honlapján, amely szintén az üzenet funkcióhoz hasonló internet jelenlétet kiván.
 • Kapcsolatfelvétel
  Ezen keresztül tudnak a weboldal látogatók kapcsolatot felvenni a weboldal üzemeltetővel. Ha mondjuk bármilyen kérdése, esetleg észrevétele van a weboldalon kínált szolgáltatás vagy termék kapcsán.
 • Használati leírás
  Az oldal működéséhez teljes körű magyar nyelvű leírást adunk, hogy még könnyebb legyen az oldal fejlesztésének és karbantartásának elsajátítása. Az útmutató úgy van leírva, hogy programozói és bármiféle tudás nélkül is el lehet tájékozódni az írást követve. Azt hozzá tennénk, hogy alapvetően nagyon egyszerű az oldal használata, mivel értelemszerűen van kialakítva!
 • További bármilyen kérését teljesíteni tudjuk!
Csupán ízelítőként mutatjuk be és adjuk a legtöbbet kért funkciókat! Írja le igényét, hogy mit szeretne megvalósítani, és Mi az elképzelését garantáltan az internetre visszük.