Együttműködési lehetőség

Kedves Leendő Partnerünk!

Bárkinek lehetősége van kapcsolódni (partner programunkhoz) hozzánk, aki szeretne lényeges többlet bevételhez jutni úgy, hogy közben semmilyen plusz munkát nem igényel! Ez nem túlzás.
Egyetlen dolog a szokásos emailezés, amit enélkül is tesz.
Aki komolyabban akar foglalkozni és igényli ingyenesen plusz infóval ellátjuk a kölcsönös jobb eredmény érdekében.
Biztosan tudjuk, hogy szép összeget összelehet "szedni" folyamatosan. Ez csupán az Ön aktivitásától függ!

Amit tudunk az ingatlan, a biztosítási ügyektől, a reklámos üzletektől is LÉNYEGESEN jobb a fogadókészség és az üzleti eredményesség is. Ezért csináljuk ezt és ezért ajánljuk Önnek is.

LÉNYEGES! Nem kell Önnek ezért soha, semmit fizetnie cégünknek! (pl.: belépési díj, vagy bármiyféle rejtett kültség) NINCS! Mi kissé ellentmodásosnak, vagy kihasználásnak valljuk, azért fizetni, (pl.: belépési, egyéb díjat..) hogy egy cégnek dolgozhasson valaki.
MÁSIK LÉNYEGES, hogy nincs semmilyen limit, vagy idő / teljesítési határ sem, ha Ön oldaláról mondjuk 3 hónap alatt egy weboldal készítési munka jön, akkor annak a (ráeső) százalékát kapja meg! A megszerzett üzlet nem évül el, nem kell elérni semmilyen minimális eredmény határt. CSAK EGY ELVÁRÁSUNK VAN! Ha már belépett, éljen a lehetőséggel.

Rövid áttekintőt adunk a partneri (affiliate) rendszerünkről!
A teendők a következőek:
 • Felvenni velünk a kapcsolatot (telefonon, emailon)
 • Sikeres együttműködéskor Ön kap tőlünk:
  • egy saját (tetszés szerinti) nevű aldomaines felületet (pl.: "akos.proweboldal.hu, vagy gabor.proweboldal.hu")
   Ha esetleg nem tudná, az aldomain mindig a fődomain előtti név (Az esetünkben a fődomain a "proweboldal.hu")
  • AZ Ön oldalán az üzletei nyomonkövetését tekinheti át. A belépéshez kap egy felhasználónevet és jelszavat (a jelszavat bármikor módosíthatja, és így csak Ön fogja tudni) Az Ön oldalát más nem látja és nem tud belépni.
 • Ezután a az egyetlen feladata weboldalunk, az emailjében illesztett banneren keresztül szinte automatikusan informál, ajánlja.
  • Pl.: email üzenetben kép reklámként (több banner képeink vannak)
  • akár egy másik weboldalon banner képként, de aki kreatívabb egyedi megoldást is tehet.
  • bármilyen más csatornán keresztül, amit Ön elér pl.: Facebook ajánlott.
  Minnél több látogató jön az Ön "oldalára", annál több érdeklődő így konkrét üzletkötő cége lehet!
 • Bárki, aki az Ön oldalán bármilyen interaktív űrlapot küldd a cégünk számára (pl.: árajánlat kérés, visszahívás,kapcsolat űrlap) arról Ön is azonnal kap egy (az Ön e-mail címére) automatikus értesítést, illetve a saját kezelőoldalán mindezeknek a részletes listáját, idejét, státuszát (pl.: fizetés alatt, munka alatt, nem beszélve az összeg kimutatását...) bármikor megtekintheti. Amennyiben megrendelés jön létre a munka ciklusát folyamatosan jelezzük, ezt Ön bármikor kontrolálhatja is!
 • Minden munka után, a cég által megrendelt teljes érték után megkapja Ön annak a 15%-át! Összegszerűen 9000.- Ft és 26000.- Ft között lehetséges. Ezt a weboldalunkon közzétett árainkon követni/számolni tudja szintén. Gondoljon bele ez Önnek egyetlen email küldés esetleg (egy kattintás), amiért minden más esetben minimum egy-két egész nap dolgozni kell.

Összegzésül:
Minél több látogatót szerez egyszerűen banner kihejezéssel az Ön "saját" oldalára, vagy Facebook... annál több árajánlat, annál több munka megrendelés lehet, és annál többször kap Ön is tőlünk "plusz pénzt"!

Amennyiben Önt is érdekli ez a kíválló lehetőség, érdeklődjön!

Kérdéseivel keressen bennünket! Kapcsolatfelvétel >

Üdvözlettel:
Internetmenedzser Kft