Bemutatkozunk

Ez az a rész, amit szerintünk senkit, vagy nagyon kevés embert érdekelnek, de a szokásokat betartva kötelességünknek éreztük ennek ellenére, hogy röviden írjunk magunkról.

Grafikai és nyomdai munkák

Több, mint tizenöt éves grafikai és kiadványszerkesztő gyakorlatunk garantálja, hogy mindenki ízlésének, igen tetszetős weboldalt fogunk készíteni.  A weboldalnál is a dizájn, ami megálllítja a látogatót egy rövidke időre. Utánna a tartalomtól függ, hogy tovább időzik-e még. Így ebben a „tekintet” vonzásban óriási gyakorlatunk van.
Ebbe beletartozik a teljes körű grafikai munkáktól, egészen a nyomdai kivitelezésig komplexe bármi. Ide sorolandó munkák mai napig is a névjegykártya, logó, szorólap, reklám prospektus, termék beumtató anyagok, de akár a több száz oldalas kiadványokig, magazinokig bármilyen grafikai munka, amelyeknél, ha profizmus a cél, abban az esetben a tervezést és a kivitelezést is nyugodtan ránk bízhatja!

Fejlődésünk

Időközben kiszélesítettük szolgáltatásainkat az internetes világ felé!
A sűrűbben kért munkákon kívül, amelyek a weboldal készítés, a webáruház készítés és a keresőoptimalizálás, komolyabb webprogramozás és rendszergazdai megoldásokban is számíthat ránk!
 • Linux rendszergazdai ismeretek
 • Webprogramozás (PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash, Ajax, MYSQL)
Ha őszinte akarok lenni, akkor először Mi is előre csomagolt pár perces kattintós weboldalakat akartunk készíteni! Hiszen egyszer leprogramozzuk utánna, Önnek csak le kattintani, és kész is.
Viszont, ha Ön szeretne valamit másként készíteni, esetleges fejlesztést, nehézkesen megy, éppen az előre gyártás miatt, illetve több más hátrányos ok miatt nem válaltuk be, bármennyire is volt csábító. Így maradtunk a fő tervnél!

Weboldal készítés

A profi weboldal készítésnél maradtunk egyedi kéréseknek, igényeknek megfelelően!
Biztosan Ön is örül, ha vevői elégedettek az Ön szolgáltatásával Nekünk is ez többet ér, mint a gyors felületes munkával aratott siker. Úgy gondoltuk, ha lehet szuper jót, Ön amit szeretne, a mi feladatunk, hogy ebben a lehető legjobb megoldást bíztosítsuk.
Mivel tisztában vagyunk szolgáltatásunk minőségével, ezért a weboldal készítés munkáinkra garanciát vállalunk. Előre kipróbálhatja, így semmit sem kockáztat.
Teljesen, és örökké az Ön saját weboldala lesz, nincsenek havi díjak, egyéb trükkös megoldások, egyszeri ár van! Bár profi rendszer, mégis meglepően egyszerű és kedvező áron juthat hozzá!
Előre biztosak vagyunk abban, hogy teljes mértékben elégedett lesz velünk!

Webáruház készítés

A weboldal készítés tudásunk felődésével és munkáinkkal szinte egyidőben áltunk neki és sajátítottuk el a webáruház készítés megoldásait, és mivel a háttér rendszer ugyanazzal megy, így a profi szinten szlogen itt is áll.
Vállaljuk, hogy a webáruház adta lehetőséggel lényegében bárki (cégek, szolgáltatók, kis- és nagykereskedők), olyan egyedülálló és profi üzletet nyithat magának (akár nemzetközi szinten is), amilyet ezeddig csak szeretett volna, de esetleg nem volt rá annyi pénze, hogy megvalósítsa offline változatban. Az internet világában egy „valódi” üzlethez képest lényegesen kedvezőbb áron lehet, akár sokkal komolyabb, nemzetközi üzleteket is akár bonyolítani!

Webprogramozás, weboldal programozás

Mint azt már korábban is írtuk a webprogramozás a komplett weboldal készítés mellett ugyszintén szakterületünk!
A webprogramozás mivel majdnem minden esetben egyedi, ezért erre konkrét árat nem tudunk előre írni
A webprogramozás ára minden esetben függ a leendő program tudásától, bonyolultságától, úgyanis az meghatározza az időt! Amennyiben kapunk Öntől egy specifikációt, esetleg egy egyszerűbb leírást a leendő munkáról, arra már konkrét árat tudunk adni!

Bármilyen egyedi ötletet, igényt megoldunk, legalábbis mindent megteszünk, hogy maximálisan teljesítsük a kéréseket!
...eddig még sikerült :)

Néhány korábbi webprogramozás kérések:

 • közösségi oldal készítése (Facebook szerű Social Network)
 • társkereső oldal készítése
 • Különféle tesztek és azok kiértékelései
 • Videó feltöltés és konvertálás
 • Különféle admin felületek már létező oldalakhoz
  • közösségi oldalkhoz
  • hírportálhoz
  • statisztika figyelésekhez
  • moderáláshoz
 • Különféle feltöltő modulok (kép, hirdetés)
 • ...

Ránk bármikor számíthat!

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos a mai világban a megbízhatóság, pláne itt az internet világában, egy rendszer, vagy weboldal / webáruház működtetésénél! Ezen kívül a korrekt és precíz munkát is szem előtt tartjuk! Mi ezeknek a „vezérszavaknak” a szellemében, lelkiismeretesen végezzük el a velünk megbízott munkákat!
üdvözlettel:
Internetmenedzser Kft. csapata