Weboldal készítés

Idősek Otthona - Vámosgyörk

Az intézmény vezetője már évek óta ismeri cégünket, valamint a szolgáltatásainkat. Most az volt a kérése, hogy a korábban készített, szolidabb megjelenésű, ám de idősebbek által is könnyen átlátható weboldalát hozzuk egy korszerűbb és látványosabb megjelenésre. És mindezt persze úgy, hogy mindenki számára (hasonlóan az elődjéhez) könnyen átlátható legyen. Szerintünk és az elmondás alapján elértük a kívánt hatást, sőt még könnyebb lett a navigálás is. Nem beszélve a képgaléria modern fogd és vidd (drag and drop) technikáju lett.

Szigel Kft.

Ügyfelünk szerette volna nagyon régi, és elavult háttér elemeket tartalmazó weboldalát egy korszerű, és kereső optimalizált rendszerre lecserélni, így tetszett meg neki általunk kínált weboldal készítési szolgáltatásunk. A cégvezető saját maga mivel nem tudta szerkeszteni korábbi weboldalát, ezért lényeges feltétel volt, hogy szükség esetén szerkeszthesse a szükséges tartalmakat. Így a kéréseknek eleget téve ismételten egy elégedett ügyfelet tudhattunk magunknak.

Euroline-Ablak Kft.

Már nagyon régóta szerették volna a régi weboldalukat egy újabb és tisztább weboldalra kicserélni. Mivel így nem szerették a különféle hirdetésekben raklámozni a weboldalukat, tudták, hogy nem vet jó fényt rájuk.
A weboldal készítés során fő szempontuk volt, hogy maga az új weboldal könnyen átlátható és szép legyen, valamint letisztult megjelenést biztosítson a látogatók számára.

Félpengő Kft.

Partnerünknek -elmondása szerint- a sok munka és családi foglalatosságok mellett nem tudott foglalkozni a korábbi weboldalával, legalábbis a megtanulását illetően, hogy esetleg saját maguk tudjanak feltölteni tartalmakat. Az idő- és tudáshiányában sajnálatos módon a weboldal tartalmai nem változtak, vagy nagyon lassan.

Valasek Szivattyútechnika Kft.

Mielőtt ügyfelünk hozzánk fordult weboldal fejlesztés ügyben, már azelőtt tudta módosítani a weboldalának tartalmait. Viszont sok korlátai és mégtöbb nehézségei voltak. Olyan weboldal készítés volt a cél, ahol maximális rugalmassággal és mégnagyobb könnyeddséggel tudják szerkeszteni bármelyik oldal tartalmát.
Mivel a korábbi weboldalukra feltöltött képeket nem tudták soha többet törölni, erre külön felhívták a fyigelmünket, hogy a tartalom szerkesztése mellett, a képek cseréi, vagy akár törlések is legyenek adottak!
Feliratkozás RSS - Weboldal készítés csatornájára