PRO weboldal készítő csomagunk

Az alábbiakban részletesen leírjuk, hogy mik vannak a pro weboldal készítés csomagban.

FONTOS!
Természetesen egyedi igény alapján bármikor ezeket lehet változtatni, módosítani. Amikor úgy érzi, hogy érdemes, még kifizetődő (időközben meggyőződött róla) egy hatékonyabb weboldal készítő csomagra váltani.

 

webdesignEgyedi Design

A webdesign munkát addig készítjük, alakítjuk, amíg elérjük az Ön igénye alapján a legjobb és legtetszetősebb weboldal kinézetet.
Vagy egy teljesen egyedi elképzelés (rajz, konkrét terv) alapján, vagy esetleg ránk bízva készítjük el a leendő webdesignt.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesign1-10 menüpont

A készíteni kívánt weboldalon bármennyi menüpontot, szubmenükkel elhelyezünk.
Természetesen ezekbe külön lehet utólag szerkeszteni a menü alá betett szöveget, vagy akár újat hozzáadni.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignSzerkeszthető tartalom

Word programhoz hasonló szövegszerkesztő áll rendelkezésre, amellyel bármelyik weboldal tartalmát könnyen tudja majd módosítani vagy szerkeszteni, külön programozói ismeret nélkül.
(Pl.: Egy-egy kattintással lehet képet feltölteni, törölni, vagy akár egy képnek többféle méretet készíteni...stb.)

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignSpam védelem (bővitett)

Ezzel megakadályozható, hogy valaki által spamolásra szánt "spam-robot" vagy illetéktelen látogató (spamoló) nem megfelelő tartalmat tegyen a weboldalra. Így nem lesz mindenféle "szennyel" tele a weboldala. Vagy akár a regisztrációnál, belépésnél és/vagy levélküldésnél csak normál látogató (nem robot) tudjon élni a funkciókkal...stb. Ezeknek a legerősebb lehetőségei és beállításai vannak benne a weboldal készítő premium csomagban.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignKeresőbarát (bővitett)

A keresőbarát modul a google és egyéb keresőknél segít az adott témában való előrébb jutáshoz. Ennek a funkciónak a kiterjesztett lehetőségei vannak benne a premium weboldal készítéscsomagban. (pl.: Automatikus keresőbarát url - A beküldött tartalom címéből, tartalmából, bevezetőjéből a rendszer automatikusan létrehozza a keresőbarát url címet)

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignKapcsolatfelvétel

Ezen keresztül tudnak a weboldal látogatók kapcsolatot felvenni a weboldal üzemeltetővel. Ha mondjuk bármilyen kérdése, esetleg észrevétele van a weboldalon kínált szolgáltatás vagy termék kapcsán.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignFeltöltési tartalom (Írás + Kép + File)

A feltölthető tartalmak a különféle kiterjesztésű képek, amit akár automatikusan méretre vág a rendszer feltöltéskor. Illetve a méretét is optimalizálja. Ezen kívül a különféle témákhoz köthető írások feltöltése. Pl.: Hírekbe, esemény naptárba, képgalériákba...stb. Valamint a különböző hangfájlok és videó fájlok beemelése más weboldalakról (pl.: YouTube-ról, Google -ról...)

weboldal használati leírásHasználati leírás

Az oldal működéséhez teljes körű magyar leírást adunk, hogy még könnyebb legyen az oldal fejlesztésének és karbantartásának elsajátítása. Az útmutató úgy van leírva, hogy programozói tudás nélkül is el lehet tájékozódni az írást követve.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignWebstatisztika

Különféle statisztikákat lehet figyelni.
(pl.: Látható a különböző tartalmak olvasottsága, regisztrált tagok, online tagok...stb)

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignSaját weboldalon való keresés

Weboldal készítésnek van belső keresője, még pedig különböző feltételek beállítási lehetőségekkel megáldva. Ez különösen akkor nagyon hasznos, ha nagy tartalom mennyiség van, ahol a menük már nem tudnak elnavigálni.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignLightbox képmegjelenítés

A képekre klikkelve zoom-al jön elő, kiugró ablakban a kép.
A felhasználói élmény fokozó hatása van! Képgalériák esetében slideshow /diavetitős/ automatikus beállítás is megoldható vele.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignÚj-egyedi tartalomtípus létrehozás

Weboldal készítő rendszer biztosítja minden területen az egyedi lehetőségű beavatkozást. Ezért a tartalom típus is lehet egyedi, és bármennyit hozhat létre. A meglévők átnevezhetőek tetszés szerint.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignKategorizálható tartalomtípus (3-5 féle)

A weboldal készítő minden tartalom tipusra külön főkategóriákat, és ha kell alkategóriákat hoz létre igény szerint.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignEgyedi jogosultságok

A weboldalon lehetőség van a jogosultságokat szabályozni felhasználók, csoportok és tartalomtípusok szerint. Ez a lehetőség, hogy bármilyen szempontú jogosultságokkal, legfinomabb árnyalatokkal jogosíthatom fel a látogatóim, már teljesen egyedivé teszi a weboldalt, ezáltal is a weboldal készítő rendszer, még szélesebb lehetőséget bíztosít minden szempontból.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignAdmin jog (bővített)

Az adminisztrátor lehetőségeinek kiterjesztése önnállóvá teszi a lehetőséget, hogy azonnali beállításokat tehet saját maga. Viszont egyuttal benne rejlik az a veszély, hogy ezzel a lehetőséggel hibákat is lehet véteni, bár nem helyre hozhatatlant. Természetesen bármi lenne mindig kéznél vagyunk. Ne feledjük az egyik legprofibb  rendszerrel van dolgunk, aminek belső bonyultsága valamivel nagyobb, hogy kivülről, mindenki nagyon egyszerűen klikkelhessen, mint a legegyszerűbb weboldal készítőnél.
Díjnyertességet ne feledjük! Link itt

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignHozzászólás tartalmakhoz

Lehetőség van a különféle tartalmaknál tiltani, vagy engedélyezni a hozzászólás beküldést.
Ezt a beállítást akár külön-külön tartalmanként is beállíthatja.

profi weboldal készítés, weboldal készítés, webdesignWeboldal térkép (Sitemap)

A honlap térkép valjuk be nem egy izgalmas adminisztráció elkészíteni. Ezt is automatikusan a rendszer átveszi tőlünk, ahogy növeljük a tartalmakat, menüket, navigációkat sosem felejti el /velünk szembe/, hogy a térképet folyamatosan és azonnal igazítsa.