PREMIUM weboldal készítő csomagunk

Az alábbiakban tömören összefoglaljuk, hogy milyen funkciókat tartalmaz a premium weboldal készítés csomag.

FONTOS!
Természetesen egyedi igény alapján bármikor ezeket lehet változtatni, módosítani. Amikor úgy érzi, hogy érdemes, (pl.: időközben meggyőződött róla) egy hatékonyabb weboldal készítő csomagra váltani, illetve valamilyen Önnek hasznos funkcióval bővíteni tetszése szerint weboldal készítő rendszerét minden lehetséges.

 

weboldal készítésTeljesen egyedi webdesign

A webdesign munkát addig készítjük, alakítjuk, amíg elérjük az Ön igénye alapján a legjobb és legtetszetősebb weboldal kinézetet. Természetesen azért ez nem azt jelenti, hogy minden pici, apró részletre kiterjedően, ez egy adott komolyságú, egyediségű webdesign esetén plusz felár lehet, de minden képen a szerződéskötés előtt ez egyeztetve van!
Vagy egy teljesen egyedi elképzelés (rajz, konkrét terv) alapján, vagy esetleg ránk bízva készítjük el a leendő webdesign munkát a weboldalra.

weboldal készítésKorlátlan menüpont

A készíteni kívánt weboldalon bármennyi menüpontot, szubmenükkel elhelyezünk.
Természetesen ezekbe külön lehet utólag szerkeszteni a menü alá betett szöveget, vagy akár újat hozzáadni.

weboldal készítésSzerkeszthető tartalom

Word programhoz hasonló szövegszerkesztő áll rendelkezésre, amellyel bármelyik weboldal tartalmát könnyen tudja majd módosítani vagy szerkeszteni, külön programozói ismeret nélkül.
(Pl.: Egy-egy kattintással lehet képet feltölteni, törölni, vagy akár egy képnek többféle méretet készíteni...stb.)

weboldal készítésSpam védelem (erős)

Ezzel megakadályozható, hogy valaki által spamolásra szánt "spam-robot" vagy illetéktelen látogató (spamoló) nem megfelelő tartalmat tegyen a weboldalra. Így nem lesz mindenféle "szennyel" tele a weboldala. Vagy akár a regisztrációnál, belépésnél és/vagy levélküldésnél csak normál látogató (nem robot) tudjon élni a funkciókkal...stb. Ezeknek a legerősebb lehetőségei és beállításai vannak benne a weboldal készítő premium csomagban.

weboldal készítésKeresőbarát (kiterjesztett)

A keresőbarát modul a google és egyéb keresőknél segít az adott témában való előrébb jutáshoz. Ennek a funkciónak a kiterjesztett lehetőségei vannak benne a premium weboldal készítéscsomagban. (pl.: Automatikus keresőbarát url - A beküldött tartalom címéből, tartalmából, bevezetőjéből a rendszer automatikusan létrehozza a keresőbarát url címet)

weboldal készítésKapcsolatfelvétel

Ezen keresztül tudnak a weboldal látogatók kapcsolatot felvenni a weboldal üzemeltetővel. Ha mondjuk bármilyen kérdése, esetleg észrevétele van a weboldalon kínált szolgáltatás vagy termék kapcsán.

weboldal készítésFeltöltési tartalom (Írás + Kép + File)

A feltölthető tartalmak a különféle kiterjesztésű képek, amit akár automatikusan méretre vág a rendszer feltöltéskor. Illetve a méretét is optimalizálja. Ezen kívül a különféle témákhoz köthető írások feltöltése. Pl.: Hírekbe, esemény naptárba, képgalériákba...stb.

weboldal készítésWebstatisztika

Különféle statisztikákat lehet figyelni.
(pl.: Látható a különböző tartalmak olvasottsága, regisztrált tagok, online tagok...stb)

weboldal készítésNyomtatóbarát verzió

Egyetlen klikkeléssel előhívja a nyomtatót (amennyiben van), és nyomtatható az adott tartalom. Ezáltal nem szükséges a szöveg kimásolása, majd beillesztés word fájlba, csak, hogz ki lehessen nzomtatni.

weboldal készítésTartalom ajánlása email-ben

Ez a lehetőség már marketing szempontból is nagyon jó lehetőségeket rejt. Az Ön olvasói potenciális látogatói egyszerűen a weboldalról tovább ajánlhatják ismerős körükben az oldalát. Az Ő ajánlatuk aranyat érhet.

weboldal készítésSaját weboldalon való keresés

Weboldal készítésnek van belső keresője, még pedig különböző feltételek beállítási lehetőségekkel megáldva. Ez különösen akkor nagyon hasznos, ha nagy tartalom mennyiség van, ahol a menük már nem tudnak elnavigálni.

weboldal készítésLightbox képmegjelenítés

A képekre klikkelve zoom-al jön elő, kiugró ablakban a kép.
A felhasználói élmény fokozó hatása van! Képgalériák esetében slideshow /diavetitős/ automatikus beállítás is megoldható vele.

weboldal készítésÚj-egyedi tartalomtípus létrehozás

Weboldal készítő rendszer biztosítja minden területen az egyedi lehetőségű beavatkozást. Ezért a tartalom típus is lehet egyedi, és bármennyit hozhat létre. A meglévők átnevezhetőek tetszés szerint.

weboldal készítésKategorizálható tartalomtípus

A weboldal készítő minden tartalom tipusra külön főkategóriákat, és ha kell alkategóriákat hoz létre igény szerint.

weboldal készítésCsoportok létrehozása

A meglévő csoportok az "ismeretlen" látogatók, "bejelentkezett" regisztrált tag, "adminisztrátor". Csoportokat külön a már meglévőkön felül lehet létrehozni, melyek nagyon sok pluszt tudnak biztosítani, hiszen független jogosultságokkal láthatóak el.

weboldal készítésEgyedi jogosultságok

A weboldalon lehetőség van a jogosultságokat szabályozni felhasználók, csoportok és tartalomtípusok szerint. Ez a lehetőség, hogy bármilyen szempontú jogosultságokkal, legfinomabb árnyalatokkal jogosíthatom fel a látogatóim, már teljesen egyedivé teszi a weboldalt, ezáltal is a weboldal készítő rendszer, még szélesebb lehetőséget bíztosít minden szempontból.

weboldal készítésAdmin jog (kiterjesztett)

Az adminisztrátor lehetőségeinek kiterjesztése önnállóvá teszi a lehetőséget, hogy azonnali beállításokat tehet saját maga.

weboldal készítésHozzászólás tartalmakhoz

Lehetőség van a különféle tartalmaknál tiltani, vagy engedélyezni a hozzászólás beküldést, vagy annak moderálását.
Ezt a beállítást akár külön-külön tartalmanként is beállíthatja.

weboldal készítésWeboldal térkép (Sitemap)

A honlap térkép valjuk be nem egy izgalmas adminisztráció elkészíteni. Ezt is automatikusan a rendszer átveszi tőlünk, ahogy növeljük a tartalmakat, menüket, navigációkat sosem felejti el /velünk szembe/, hogy a térképet folyamatosan és azonnal igazítsa.

weboldal készítésRSS közzététel

Ezzel van lehetőség a létező tartalmakat (írások, oldalak, képek) közzétenni más külső weboldalak és látogatók részére. Ők gyakorlatilag minden ellenszolgáltatás nélkül ezt megteszik, hogy híresztelik weboldalunkat, ez kiválló lehetőség nekik is /nem szívességet tesznek/. Szintén automatikus az egész, semmire sem kell figyelni, ha felmegy az új tartalom, a hírportálok, akinek az Ön tartalma a profiljába esik átveszi szintén automatikusan.
 

weboldal készítésHasználati leírás

Az oldal működéséhez teljes körű magyar leírást adunk, hogy még könnyebb legyen az oldal fejlesztésének és karbantartásának elsajátítása. Az útmutató úgy van leírva, hogy programozói tudás nélkül is el lehet tájékozódni az írást követve.

Díjnyertességet ne feledjük! Link itt