HOME weboldal készítő csomagunk

A home weboldal csomag elsősorban azoknak a hobbista személyeknek készült, akik még nem igazán ismerik az internet adta lehetőségeket, sőt úgy gondolják, hogy az csak szórakozás, esetleg kidobott pénz. Ezzel szemben tudni kell azt, hogy sok milliárd forint bonyolódik az interneten, amiből Ön is részesedhet, ha komolyan veszi. Ez csakis Öntől függ!
Többen követik az internetet, mint bármelyik offline mediát!

Az al ábbiakban részletesen leírjuk, hogy mik vannak a start weboldal készítés csomagban.

FONTOS!
Természetesen egyedi igény alapján bármikor ezeket lehet változtatni, módosítani. Amikor úgy érzi, hogy érdemes, még kifizetődő (időközben meggyőződött róla) egy hatékonyabb weboldal készítő csomagra váltani.

 

webdesignSablon webdesign

Sablon webdesign mintáinkból választhat, tetszése szerinti kiválasztása után természetesen a cégének, szolgáltatásának megfelelő (esetleg külön kért) színarculatra állítjuk be a webdesign.

weboldal készítés1-4 menüpont

A készíteni kívánt weboldalon bármennyi menüpontot, szubmenükkel elhelyezünk.
Természetesen ezekbe külön lehet utólag szerkeszteni a menü alá betett szöveget, vagy akár újat hozzáadni.

weboldal készítésSzerkeszthető tartalom

Word programhoz hasonló szövegszerkesztő áll rendelkezésre, amellyel bármelyik weboldal tartalmát könnyen tudja majd módosítani vagy szerkeszteni, külön programozói ismeret nélkül.
(Pl.: Egy-egy kattintással lehet képet feltölteni, törölni, vagy akár egy képnek többféle méretet készíteni...stb.)

weboldal készítésKeresőbarát URL-ek

A keresőbarát url-ek a google és egyéb keresőknél segít az adott témában való előrébb jutáshoz.

weboldal készítésKapcsolatfelvétel

Ezen keresztül tudnak a weboldal látogatók kapcsolatot felvenni a weboldal üzemeltetővel. Ha mondjuk bármilyen kérdése, esetleg észrevétele van a weboldalon kínált szolgáltatás vagy termék kapcsán.

weboldal készítésFeltöltési tartalom (Írás + Kép)

A feltölthető tartalmak a különféle kiterjesztésű képek, amit akár automatikusan méretre vág a rendszer feltöltéskor. Illetve a méretét is optimalizálja. Ezen kívül a különféle témákhoz köthető írások feltöltése. Pl.: Hírekbe, esemény naptárba, képgalériákba...stb. Valamint a különböző hangfájlok és videó fájlok beemelése más weboldalakról (pl.: YouTube-ról, Google -ról...)

weboldal készítésHasználati leírás

Az oldal működéséhez teljes körű magyar leírást adunk, hogy még könnyebb legyen az oldal fejlesztésének és karbantartásának elsajátítása. Az útmutató úgy van leírva, hogy programozói tudás nélkül is el lehet tájékozódni az írást követve.

weboldal készítésWebstatisztika

Különféle statisztikákat lehet figyelni.
(pl.: Látható a különböző tartalmak olvasottsága, regisztrált tagok, online tagok...stb)

weboldal készítés Képmegjelenítés (Képgalériához)

A képekre klikkelve zoom-al jön elő, kiugró ablakban a kép.
A felhasználói élmény fokozó hatása van! Képgalériák esetében slideshow /diavetitős/ automatikus beállítás is megoldható vele.